Zie alle projecten »

NIEUWBOUWPROJECT

NIEUWBOUWPROJECT

NIEUWBOUWPROJECT ZUIDHORN

NIEUWBOUWPROJECT ZUIDHORN

Vrijstaand wonen op 15 minuten van centrum Groningen.

Aan de rand van Zuidhorn worden een aantal royale villa's gerealiseerd. Kies uit een vrijstaande woning of een halfvrijstaande woning, allen op ruime kavels gelegen.

Een aantal woningen grenst met de achtertuin aan een waterpartij. De slingerende straat, de ruime opzet van de woonbuurt en het vele groen geven het nieuwbouwproject een parkachtige sfeer.

BESCHIKBARE WONINGEN

BOUW NRTYPE WONINGOPPPRIJSSTATUSMEER INFO
bnr 3Vrijstaand162 m2 Verkocht  
bnr 6Twee onder een kap150 m2 Verkocht  
bnr 7Twee onder een kap150 m2€ 184.631 (+€333,58 canon p.m.) In optie
bnr 8Twee onder een kap150 m2 Verkocht  
bnr 9Twee onder een kap150 m2 Verkocht  
bnr 10Twee onder een kap150 m2 Verkocht  
bnr 13Twee onder een kap150 m2€ 187.392 (+€296,36 canon p.m.) In optie
bnr 14Twee onder een kap150 m2€ 187.392 (+€303,65 canon p.m.) In optie
bnr 15Twee onder een kap150 m2€ 184.631 (+€297,12 canon p.m.) In optie
bnr 16Twee onder een kap150 m2€ 184.631 (+€297,12 canon p.m.) In optie
bnr 17Twee onder een kap150 m2€ 187.392 (+€303,65 canon p.m.) In optie
bnr 18Twee onder een kap150 m2€ 184.631 (+€289,83 canon p.m.) Te koop
bnr 19Twee onder een kap150 m2€ 187.392 (+€289,07 canon p.m.) Te koop

WIL JE MEER INFO OVER

HET PROJECT ONTVANGEN?

WIL JE CONTACT MET
ONS OPNEMEN?
WIL JE DAT WE CONTACT
MET JOU OPNEMEN?
VUL DAN HIER JE GEGEVENS IN:

INFORMATIEAVOND

INFORMATIEAVOND

BEZOEK DE INFORMATIEAVOND VOOR MEER INFO OVER HET PROJECT EN DUOKOOP
Generic placeholder image
Dinsdag 12 februari

van 19:00 - 21:00

Generic placeholder image
Damsterdiep 34

Groningen

GASLOOS wonen in WESTERBURCHT te Zuidhorn, het beste van twee werelden.

Álle woningen worden standaard voorzien van een LUCHT-WARMTEPOMP met boiler en (afhankelijk van de bezonning van het specifieke bouwnummer) een groot aantal ZONNEPANELEN.
Daarnaast kan er óók nog worden gekozen worden voor een aan vullend 'energiepakket'. De woning wordt dan van een EPC van 0,4 teruggebr acht naar een EPC van 0!

DE WONINGEN

De jaren '30 elementen zoals royale dak overstekken en detaillering van het metselwerk zorgen voor een robuust en karakteristieke uitstraling. Door de gemetselde schoorstenen en variatie in elementen als dakkapellen en erkers ontstaat er een levendig straatbeeld met behoud van eenheid.
De gevels van de woningen bestaan uit hoogwaardige bakstenen met een diepliggende voeg. Deze baksteen is ook terug te vinden in een gemetselde brievenbus aan de straatzijde van de kavel.
Via mooie zinken regenpijpen wordt het regenwater afgevoerd. Daarbij zijn de woningen energiezuinig en worden standaard voorzien van vloerverwarming én zonnepanelen.

HET DORP

Zuidhorn is een gemoedelijk dorp met een rijke historie en omgeven door een uitgestrekt groen landschap. Het karakteristieke centrum kenmerkt zich door gezellige straten, veel groen en een ruim aanbod aan winkels en horecagelegenheden. Op zoek naar natuur en rust? Naast de prachtige landschappen bevindt zich op een kwartier lopen en het Johan Smitpark waar je je hart kan ophalen aan de vele groene wandelpaden.

DE PERFECTE LIGGING

Dit populaire forensendorp ligt op maar 12 kilometer van de stad Groningen. De directe trein-en busverbinding geven de mogelijkheid om binnen een kwartier in het centrum van Groningen te staan. Dezelfde trein heeft ook een directe verbinding met Leeuwarden en tussengelegen dorpen. Toch liever met de auto? Zuidhorn is gelegen aan de N355 die Groningen en Leeuwarden goed bereikbaar maken.

Daarom wonen in Westerburcht Zuidhorn
  • Royale villa’s binnen de bebouwde kom Zuidhorn
  • Goed bereikbaar en alle voorzieningen nabij
  • Rustige groene buurt met stijlvolle architectuur
  • Deels gelegen aan waterpartij
  • Royale kavels; variërend van 309 m2 tot maar liefst 764 m2
  • Keuze uit twee woningtypen; vrijstaand en half vrijstaand
  • Op verschillende manieren uit te bouwen of aan te passen naar wens
  • Energiezuinig en voorzien van vloerverwarming en zonnepanelen
  • Volledig gasloos en voorzien van lucht-warmtepomp met boiler

VRIJSTAANDE VILLA'S

VRIJSTAAND WONEN OP EEN TOPLOCATIE

Westerburcht biedt vrijstaand wonen op een royale kavel, met de achtertuin grenzend aan een waterpartij. In de basis heeft de woning alles wat je nodig hebt om er fijn te kunnen wonen. Via de voordeur aan de zijkant van de woning, kom je in de plezierig ruime hal. Je voelt je direct thuis in de lichte woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich drie fijne slaapkamers en een badkamer. Zowel de badkamer op de eerste verdieping als het toilet op de begane grond wordt compleet opgeleverd met fraaie vloer-en wandtegels en sanitair. Op de tweede verdieping vind je de grote zolderverdieping. In de ruime achtertuin staat de buitenberging om je fietsen en tuingereedschap netjes op te bergen.

KIES JOUW IDEALE INDELING

Een extra grote woonkeuken met zicht op de tuin? Of toch liever tuingericht wonen? Wil je gebruik maken van de moderne keuken van projectle verancier Bruynzeel? De enorme zolderv erdieping indelen voor een gezellige hobbyruimte met dakkapel of dakraam? Een praktische bijkeuken of garage aan de woning? Westerburcht biedt alle ruimte om jouw persoonlijke woonwensen waar te maken. Informeer naar de vele mogelijkheden.

VOLLEDIG GASLOOS

De woningen hebben bo vendien een duurzaam kar akter. Ze worden namelijk niet meer aangesloten op het gasnetwerk. Een lucht-warmtepomp met boiler zal jouw droomhuis namelijk voorzien van een aangename temperatuur en warm water . Bovendien worden de villa’s standaard voorzien van vloerverwarming en zonnepanelen. Indien gewenst is de villa uit te breiden met een aanvullend energiepakket; de villa wordt dan van EPC 0,4 teruggebracht naar een EPC van 0.

HALF VRIJSTAANDE VILLA'S

RUIM EN COMFORTABEL WONEN ONDER ÉÉN KAP

Wonen zoals jij dat wilt, het kan in Westerburcht. De stijlvolle half vrijstaande woning is gelegen op een royale kavel aan een slingerende straat. De basiswoning heeft alles wat je nodig hebt om er fijn te kunnen wonen.
Via de voordeur aan de zijkant van de woning, kom je in de plezierig ruime hal. Je voelt je direct thuis in de lichte woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich drie fijne slaapkamers en een badkamer. Zowel de badkamer op de eerste verdieping als het toilet op de begane grond wordt compleet opgeleverd met fraaie vloer-en wandtegels en sanitair. Op de tweede verdieping vind je de grote zolderv erdieping. In de ruime achtertuin staat de buitenberging om je fietsen en tuingereedschap netjes op te bergen.

KIES JOUW IDEALE INDELING

Een extra grote woonkeuken met zicht op de tuin? Of toch liever tuingericht wonen? Wil je gebruik maken van de moderne keuken van projectle verancier Bruynzeel? De enorme zolderverdieping indelen voor een gezellige hobbyruimte met dakkapel of dakraam? Een praktische bijkeuken of garage aan de woning? Westerburcht biedt alle ruimte om jouw persoonlijke woonwensen waar te maken. Informeer naar de vele mogelijkheden.

VOLLEDIG GASLOOS

De woningen hebben bovendien een duurzaam karakter. Ze worden namelijk niet meer aangesloten op het gasnetwerk. Een lucht-warmtepomp met boiler zal jouw droomhuis namelijk voorzien van een aangename temperatuur en warm water . Bovendien worden de villa’s standaard voorzien van vloerverwarming en zonnepanelen. Indien gewenst is de villa uit te breiden met een aanvullend energiepakket; de villa wordt dan van EPC 0,4 teruggebracht naar een EPC van 0.