VALKENSTEDE 99
7905 BV Hoogeveen
Galerijflat (service flat)
...
vanaf €37.500
+ €88,14 canon /mnd

OMSCHRIJVING

Op een zeer fraaie locatie in de wijk “Wolfsbos” in Hoogeveen, bevindt zich het appartementencomplex “Valkenstede.” Het betreft hier een zogenaamde “serviceflat” die zich richt op senioren die qua wonen op zoek zijn naar een combinatie van de volgende sleutelwoorden “comfortabel, veilig en gezellig.”

Het appartementencomplex heeft 124 bestaande appartementen in verschillende typen, met als doelgroep mensen uit de leeftijdscategorie 55+.

In de zuidvleugel van dit complex bieden wij een leuk appartement (type B) aan op de tweede verdieping (met berging op begane grond) die zowel via de lift als ook via het trappenhuis bereikbaar is. In de hal/entree bevindt zich de meterkast. Vanuit de hal bereikt u de woonkamer van waaruit u een fraai uitzicht over een plantsoen heeft. Er is sprake van een halfopen keuken die is voorzien van een eenvoudig maar net keukenblok. De keuken is tevens voorzien van vaste kastruimte en voorraadruimte. Vanuit de woonkamer is de slaapkamer bereikbaar die direct grenst aan de badkamer. De badkamer is eenvoudig maar netjes uitgevoerd en is voorzien van een royale douche, een wastafel, een toilet en een aansluiting voor de wasmachine. Vanuit de woonkamer is tevens het balkon/de loggia bereikbaar.

Het complex is gebouwd in omstreeks 1976 en is in de loop der jaren doorlopend prima onderhouden, waardoor de onderhoudstoestand als “goed” kan worden bestempeld. Verwarming geschiedt d.m.v. blokverwarming. Het appartement beschikt tevens over een videofoon-installatie.

De maandelijks bijdrage (servicekosten) aan de Vereniging van Eigenaars (VVE) bedraagt € 395,—. In dit bedrag is o.a. inbegrepen:
  • - bijdrage voor dagelijks en toekomstig onderhoud;
  • - voorschot voor elektra en verwarming;
  • - opstalverzekering;
  • - schoonhouden en onderhoud gemeenschappelijke ruimten;
  • - 24-uurs noodhulp en calamiteitendienst;
Extra zorg is op individuele basis in te huren en voor gasten zijn comfortabele logeerkamers met douche en toilet te huren.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Wonen in de Valkenstede “het beste van twee werelden”

Een groene woonomgeving, naar toch dichtbij winkels. Veel privacy, maar ook gezelligheid. Zelfstandig wonen maar met alle gemakken binnen handbereik. Klinkt u dit als muziek in de oren? Dan is de Valkenstede voor u dé plek om lekker te wonen en te leven.

Voor nadere informatie over de Valkenstede verwijzen wij u naar de website uw interesse gewekt, aarzel dan niet om contact met ons te zoeken om een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging te maken en zodoende een juiste indruk te krijgen van het appartement, het complex en de omgeving.

Disclaimer.
Bert Beukema Makelaardij BV streeft er naar de informatie zo actueel en nauwkeurig mogelijk te houden. Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. De opgegeven oppervlakten en/of maten zijn indicatief. De NVM-voorwaarden zijn van toepassing.

BEKIJK DE WONINGEN

Bereken welke woningen binnen jouw budget passen
Onderstaande prijzen zijn een indicatie van de all-in netto woonlasten per maand
Photo
Valkenstede 99

Appartement - 54.00 m2

37.500,-

+ €65,63 canon /mnd

172,13,-

totaal netto /mnd
DisclaimerInfo over berekening

MEER INFO
OVER HET PROJECT?

Wil je dat we contact met jou opnemen?
VUL DAN HIER JE GEGEVENS IN:

KOPEN MET DUOKOOP

Alle woningen in dit nieuwbouwproject worden aangeboden met Duokoop.

Duokoop is ontwikkeld zodat meer mensen een huis kunnen kopen. Door je huis te kopen met Duokoop vergroot je je koopcapaciteit. Daardoor vallen er meer huizen binnen je budget.