Zie alle projecten »

DE HANZEGRAAF

DE WONINGEN VAN DIT PROJECT WORDEN
AANGEBODEN MET DUOKOOP


OVER DIT PROJECT

De HanzeGraaf
De HanzeGraaf is een luxueus woongebouw met 45 woningen dat in de groene rand van het Hanzepark komt te liggen. Deze nieuwe wijk ligt pal naast het levendige centrum van Lelystad en vlakbij het station. Alle woningen hebben minimaal één parkeerplaats. De HanzeGraaf is daarmee een ideale locatie qua bereikbaarheid met alle voorzieningen op steenworp afstand. Het woongebouw is tegelijkertijd rustig gelegen en wordt volledig omringd met groen.

In de voetsporen van Dudok
De vormgeving van het gebouw herinnert aan het werk van Dudok en bevat tal van referenties naar zijn meest bekende werken. Hierdoor heeft het gebouw een kwalitatieve uitstraling en is het een markant herkenningspunt van de wijk. Auto’s zijn zo veel mogelijk aan het zicht onttrokken en kunnen op de begane grond onder het gebouw geparkeerd worden. Het gebouw heeft zes verdiepingen. Alle woningen zijn opgetild wat de privacy vergroot en zorgt voor optimaal uitzicht. Elke woning beschikt over een royale buitenruimte.

Download de brochure »

VIND JE DROOMWONING

Wat is je bruto gezin-jaarinkomen?
Hoeveel eigen geld wil je gebruiken?

Op basis van jouw inkomen passen er 40 van de 45 appartementen binnen je budget

loading

587.79363703576 /mnd

Indicatie netto maandlasten
Verkocht
Appartement - 2 kamers - 78.70 m2

Hanzepark 1

Lelystad

685.8414061434 /mnd

Indicatie netto maandlasten
Verkocht
Appartement - 3 kamers - 91.60 m2

Hanzepark 40

Lelystad

707.42287040508 /mnd

Indicatie netto maandlasten
Verkocht
Appartement - 3 kamers - 95.50 m2

Hanzepark 19

Lelystad

712.02399476543 /mnd

Indicatie netto maandlasten
Verkocht
Appartement - 3 kamers - 95.50 m2

Hanzepark 10

Lelystad

723.80068211635 /mnd

Indicatie netto maandlasten
Verkocht
Appartement - 3 kamers - 97.80 m2

Hanzepark 6

Lelystad

726.53944661656 /mnd

Indicatie netto maandlasten
Verkocht
Appartement - 3 kamers - 97.80 m2

Hanzepark 15

Lelystad

729.27821111678 /mnd

Indicatie netto maandlasten
Verkocht
Appartement - 3 kamers - 97.80 m2

Hanzepark 24

Lelystad

735.19394243724 /mnd

Indicatie netto maandlasten
Verkocht
Appartement - 3 kamers - 99.40 m2

Hanzepark 4

Lelystad

737.93270693745 /mnd

Indicatie netto maandlasten
Verkocht
Appartement - 3 kamers - 99.40 m2

Hanzepark 13

Lelystad

740.67147143766 /mnd

Indicatie netto maandlasten
Verkocht
Appartement - 3 kamers - 92.10 m2

Hanzepark 22

Lelystad

HARTJE LELYSTAD
De locatie
Hanzepark vormt met zijn ligging in het centrum een overgangsgebied tussen de stad en het stadshart en wordt door het stedelijke wegennet goed ontsloten. Het stadscentrum met winkels, horeca, theater en stadhuis, ligt op loopafstand, even- als het waterrijk e Bultpark. Op fietsafstand ligt de jachtha ven, de kust - boulevard, een golfbaan, het natuurpark en de Oostvaardersplassen. De plek in de stad kan worden gekenmerkt als een binnenstedelijke ontwikkelingslocatie waar dynamiek (werken in combinatie met wonen ) en rust (wonen en groen) als contrast, kwaliteit geeft. Aan de Noordzijde biedt het water en groen een goede woonkwaliteit. Aan de oostzijde wordt deze groenzone voortgezet langs de woonhoven. Het groene carré is de met bomen omzoomde ringvormige ontsluitingsstructuur van het stadshart. Het centraal gelegen stedelijk park, als verbindende schakel tussen het zuidelijk gelegen stedelijk deel en het noordelijk suburbane deel, is een openbare ruimte met volop gebruiksmogelijkheden. De centrale en in het oog springende ligging in stad maakt het een mooie plek om te wonen:
 • Loopafstand naar het NS-station, 400 meter
 • Loopafstand naar het Stadshart, maximaal 800 meter
 • Loopafstand naar parken in de directe omgeving, zoals het Bultpark en het Zilverpark
 • De Hanzelijn, een snelle treinverbinding Amsterdam-Lelystad-Zwolle
 • Ligging in de bestaande stad, met een volwassen groenstructuur en een goed omliggend wegennet
Licht, ruimte en duurzaamheid
De HanzeGraaf is gasloos en presteert op energiegebied beter dan volgens het bouwbesluit op dit moment nodig is. Zo kunt u rustig wonen zonder allerlei maatregelen te hoeven nemen in de toekomst.

Grote schuifpuien of glasvlakken geven veel lichtinval. Daarnaast is goed gekeken naar de bezonning op bijvoorbeeld de balkons en loggia’s zodat u wel de zon daar heeft maar niet de warmte in de woning.

Er zijn 28 woningtypes variërend in grootte van circa 78,8 m2 tot 181,8 m2 gebruiksoppervlak met buitenruimtes van 9,8 m2 tot 60,3 m2. Elk appartement heeft een ruime berging direct grenzend aan de woning.

U kunt ook tot hogere leeftijd in het gebouw blijven wonen door de goede toegankelijkheid, toepasbare domotica en minimale aanpassing benodigd voor minder validen of levensloopbestendigheid.
Een brede doelgroep
Door de verschillende woningtypes biedt de HanzeGraaf ruimte voor elke levensfase. De appartementen zijn geschikt voor zowel starters, gezinnen als ouderen. Rondom ligt een park waar kinderen veilig kunnen spelen. Het gebouw is letterlijk laagdrempelig. Grote liften en brede gangen maken de woningen ook voor kinderwagens en scootmobiels makkelijk toegankelijk. Het doel is om veilig en comfortabel te kunnen wonen op een mooie plek in een sociale omgeving.
De HanzeGraaf wordt een gebouw waar iedereen kan komen wonen.
Standaard aanwezig
 • Entree met toegang tot de ruime berging/ bijkeuken.
 • Deze ruimte is ook vanuit de centrale hal te bereiken.
 • Aparte toiletruimte met vrijhangend toilet en fonteintje.
 • Aparte wasmachine ruimte.
 • Een luxe badkamer.
 • Grote living en keukenruimte.
 • 2 of 3 slaapkamers.
 • Groot balkon of terras.
 • Videofoon.
 • Vloerverwarming.
 • Warmtepomp installatie voor verwarming en warmwater.
 • Met minimale aanpassing levensloopbestendig.
 • Parkeerplaats in eigen parkeergarage.
 • Vrije plafondhoogte van 2.60m, penthouses 3m.
 • Ieder raam of glasvlak is zelf bewasbaar.
Energiezuinig
De woning is zeer energiezuinig door de toepassing van een lucht warmtepomp, ventilatie met warmte terugwinning, HR+++ glas, zonnepanelen op het hoofddak, uitstekende wanden vloerisolatie en met veel zorg luchtdicht dichtgemaakt.

Daarmee bereiken we een energieprestatie ver onder de voorgeschreven waarde. Dat gaat u merken in de maandelijkse kosten!
LAGE KOSTEN
Parkeren
Op de begane grond bevindt zich de parkeergarage met voor ieder appartement een parkeerplaats. De parkeerruimte wordt afgesloten door automatisch sluitende toegangshekken.

De parkeerplaatsen zijn ook met elektrische laadpunten (meerwerk) en als Minder Valide parkeerplaats (met pas) te koop. U kunt dus vanuit de parkeergarage naar de liften overdekt en veilig.

De garage is voorzien van goede plafond isolatie voor uitstekende thermische-, geluid- en brandwerendheid. Op het buitenterrein zijn nog extra parkeerplaatsen voor bezoekers of een 2e auto met een slagboom.
OVERDEKT EN VEILIG
Fiets ruimten
Achter in de parkeergarage bevinden zich 2 algemene fietsruimten met oplaadpunten voor elektrische fietsen. Deze ruimten hebben een toegangsdeur direct naar het fietspad en daarom hoeft men met de fiets niet door de parkeergarage.

Op gemeentegrond zal vlakbij het gebouw ondergrondse afvalinzameling komen. U heeft dus geen losse afvalcontainers.
DIRECT NAAR HET FIETSPAD
Standaard badkamer
De badkamer en het toilet worden geleverd met een grote 30 x 60 cm wandtegel en een 60 x 60 cm vloertegel. De inloopdouche met brede rvs afvoerdrain, Grohe thermostaatkraan en glazen douchescherm geven de badkamer een open karakter. De wastafel wordt geleverd met Grohe mengkraan en nette chromen stop- kranen.

Uiteraard geldt voor alle badkamers, zowel de standaard-, als de maatwerk badkamers, minimaal 6 jaar garantie op het tegelwerk.
BAD OF DOUCHE? OF LIEVER ALLEBEI?
Een brede doelgroep
In samenwerking met onze sanitair partner welke beschikt over een 4500m2 showroom kunt u ook een luxere badkamer laten installeren. Geheel naar eigen smaak en de laatste trend stelt u een badkamer samen en krijgt u voor installatie een duidelijke offerte en 3-d impressie. Woonstraks beschikt over een installatie bedrijf welke gewend is badkamers in het luxe segment te maken. Die nauwkeurigheid zult u ook al terugvinden in de standaard badkamer. Ook kunt u elementen toevoegen aan de standaard badkamer zoals een bad, 2e wastafel of badmeubel met spiegel. Een aantal opties zijn terug te vinden op meerwerklijsten welke tijdens onze gesprekken behandeld zullen worden. Uiteraard kunt u ook met eigen voorstellen komen.
RELAXEN IN STIJL

KOPEN MET
DUOKOOP

KOPEN MET
DUOKOOP

Alle woningen in dit nieuwbouwproject worden aangeboden met Duokoop. Met Duokoop wordt het kopen van een woning sneller haalbaar. Je koopt namelijk alleen de stenen, niet de grond.

HYPOTHEEK
Je koopt de stenen zelf, met een hypotheek.

DUOKOOP
Wij kopen de grond. Je betaalt canon, een maandelijkse vergoeding voor het gebruik van de grond.

Hypotheek
Je koopt de stenen zelf, met een hypotheek.

Duokoop
Wij kopen de grond. Je betaalt canon, een maandelijkse vergoeding voor het gebruik van de grond. Dit is aftrekbaar van de inkomstenbelasting.

Koopcapaciteit
Doordat je alleen de stenen koopt en niet de grond, vergroot dit je koopcapaciteit. Dit betekent dat er meer huizen binnen je budget passen.

Maandlasten
Je betaalt elke maand een vergoeding het gebruik van de grond, dat heet canon. Dit bedr ag wordt, los van de jaarlijkse inflatiecorrectie, nooit herzien. Doordat de canon aftrekbaar is van de inkomstenbelasting heb je vaak lagere maandlasten dan als je je huis volledig zou kopen.

Grond alsnog kopen
Je kunt met Duokoop op elk moment de grond van ons kopen. Dit gebeurt op een vaste verhouding tussen de grond en de totale waarde, je weet dus waar je aan toe bent.

SCHRIJF JE
SNEL IN

Overtuigd? Download dan het inschrijfformulier en
stuur dit naar dehanzegraaf@dngb.nl

Inschrijf formulier »

dehanzegraaf@dngb.nl »

Heb je vragen over Duokoop?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
085 48 94 855 »