Zie alle projecten »

DE DIAMANT

DE WONINGEN VAN DIT PROJECT WORDEN
AANGEBODEN MET DUOKOOP


DE DIAMANT - ZEEWOLDE

DE DIAMANT: 15 mooie appartementen te koop, gelegen aan De Foeke in Zeewolde. Nog enkele te koop! De appartementen worden nu ook aangeboden mét DUOKOOP.

DUOKOOP-regeling: WEL DE WONING (NOG) NIET DE GROND ()
Voorbeeld bouwnummer 4:
Dit appartement wordt ook aangeboden met de Duokoop-regeling waar de mogelijkheid bestaat om een appartement te kopen zonder de grond ( ZONDER GROND van bouwnummer 4 is € 160.049,- Vrij Op Naam. De prijs met de grond en aanneemkosten bedragen € 207.000,- vrij op naam. Met de DUOK OOP-regeling profiteert u van een lagere k oopprijs en is uw aankoopfinanciering lager. Voor het gebruik van de grond (bouwnr . 4) betaalt u een maandelijkse v ergoeding van € 146,72. Deze vergoeding is fiscaal aftrekbaar . Later kunt u op ieder gewenst moment de grond bijk open en alsnog v olledig eigenaar worden.

Bij de entree van de wijk wordt een beeldbepalend gebouw gerealiseerd, waarin 13 appartementen en 2 penthouses zijn gevestigd met maar liefst 6 type appartementen in v erschillende grootte en prijsklasse : vanaf 66 tot 100m2 in de prijsklasse vanaf € 207.000,- tot € 395.000,- vrij op naam.

Alle appartementen zijn uitge voerd met een heerlijk e lichte woonkamer en twee slaapkamers. Lift is aanwezig met een eigen entree op de verdieping. Alle appartementen hebben een balkon, in de punt zelfs uitgevoerd met een zeer ruim balk on of dakterr as. Ook de penthouses zijn spectaculair en hebben een pr achtig uitzicht o ver een groot deel van de omgeving. Elke woning beschikt o ver een berging op de begane grond. P arkeren kan in het aangrenzende park eerhofje of op de openbare weg.

Bijdrage VvE: € 153 per maand
Soort appartement: Beneden + bovenwoning (appartement)
Energielabel: A

VIND JE DROOMWONING

Wat is je bruto gezin-jaarinkomen?
Hoeveel eigen geld wil je gebruiken?

Op basis van jouw inkomen passen er 7 van de 7 appartementen binnen je budget

loading

560 /mnd

Indicatie netto maandlasten
Appartement - 70.00 m2

De Foeke bnr 8

Zeewolde

583 /mnd

Indicatie netto maandlasten
Appartement - 71.00 m2

De Foeke bnr 2

Zeewolde

583 /mnd

Indicatie netto maandlasten
Appartement - 71.00 m2

De Foeke bnr 10

Zeewolde

854 /mnd

Indicatie netto maandlasten
Appartement - 97.00 m2

De Foeke bnr 4

Zeewolde

859 /mnd

Indicatie netto maandlasten
Appartement - 97.00 m2

De Foeke bnr 22

Zeewolde

935 /mnd

Indicatie netto maandlasten
Appartement - 83.00 m2

De Foeke bnr 30

Zeewolde

ZEEWOLDE
Projectinformatie

Het woongebouw is gesitueerd op een markante hoek van de Cannenburch en Brederode. Op deze hoek wordt een gebouw van 7 lagen geplaatst.
Aan de Brederode wordt het gebouw onderbroken door een entreepartij, wat tevens het hoofdtrappenhuis vormt van het appartementencomplex.
De begane grond vloer is 1 meter boven straatniveau. De appartementen op deze verdieping hebben daardoor meer privacy.

Ontwerp

Samen met de woningen van ‘Brederstate’ die reeds opgeleverd zijn, vormen de appartementen als het ware een wand voor de achtergelegen wijk.
Het ontwerp straalt massiviteit uit, verdeeld in verschillende volumes, met de hoektoren als markering. De gevel is een omhulsel van robuust metselwerk die op sommige plaatsen is weggelaten. Op deze plaatsen wordt een gladde grijze gevelbekleding zichtbaar die het gebouw accentueert.

Toegankelijk

Naast de trapopgang bevindt zich de hellingbaan. De deuren naar de entree van de algemene ruimten openen automatisch. De algemene verlichting is uitgevoerd in LED.

Wintertuin

De appartementen zijn voorzien van een wintertuin die te openen en te sluiten is. De ramen van de wintertuin liggen volledig tot de grond.
U krijgt hierdoor veel natuurlijk daglicht in de woonkamer en zowel in de winter als de zomer kunt u vertoeven in deze buitenruimte. De ramen aan de buitenzijde kunnen vanaf 1 meter hoogte volledig opengeschoven worden. Van winterkamer tovert u deze ruimte om tot een overdekt balkon.

KOPEN MET
DUOKOOP

KOPEN MET
DUOKOOP

Alle woningen in dit nieuwbouwproject worden aangeboden met Duokoop. Met Duokoop wordt het kopen van een woning sneller haalbaar. Je koopt namelijk alleen de stenen, niet de grond.

HYPOTHEEK
Je koopt de stenen zelf, met een hypotheek.

DUOKOOP
Wij kopen de grond. Je betaalt canon, een maandelijkse vergoeding voor het gebruik van de grond.

Hypotheek
Je koopt de stenen zelf, met een hypotheek.

Duokoop
Wij kopen de grond. Je betaalt canon, een maandelijkse vergoeding voor het gebruik van de grond. Dit is aftrekbaar van de inkomstenbelasting.

Koopcapaciteit
Doordat je alleen de stenen koopt en niet de grond, vergroot dit je koopcapaciteit. Dit betekent dat er meer huizen binnen je budget passen.

Maandlasten
Je betaalt elke maand een vergoeding het gebruik van de grond, dat heet canon. Dit bedrag wordt, los van de jaarlijkse inflatiecorrectie, nooit herzien. Doordat de canon aftrekbaar is van de inkomstenbelasting heb je vaak lagere maandlasten dan als je je huis volledig zou kopen.

Grond alsnog kopen
Je kunt met Duokoop op elk moment de grond van ons kopen. Dit gebeurt op een vaste verhouding tussen de grond en de totale waarde, je weet dus waar je aan toe bent.

INTERESSE OF MEER INFO?

WIJ HELPEN JE GRAAG MET EEN GRATIS
ORIËNTATIEGESPREK OVER KOPEN MET DUOKOOP
Daarna kunnen we je in contact brengen met een onafhankelijke adviseur.
Heb je vragen over het nieuwbouwproject? We helpen je in contact te komen met de juiste persoon.
WIL JE CONTACT MET
ONS OPNEMEN?
WIL JE DAT WE CONTACT
MET JOU OPNEMEN?

VUL DAN HIER JE GEGEVENS IN:

IK WIL GEBELD WORDEN: