INTERMEDIAIR WORDEN?

HYPOTHEEKADVISEUR

Je klant heeft onvoldoende eigen geld voor de aankoop van een huis, of je klant wil iets meer besteedbaar inkomen overhouden. Door te Duokopen zal dat wellicht wel kunnen. Wil je ook je klanten een keuze kunnen bieden? Neem dan contact met ons op.

085-4894850 »

info@dngb.nl »

Aanvraagformulier »
Duokoop voldoet aan alle criteria die de Vereniging van Nederlandse Banken heeft opgesteld. Bijna alle banken verstrekken een financiering voor het huis op basis van Duokoop. Wil je meer informatie of wil je de voorwaarden zien? Neem dan contact met ons op.

085-4894850 »

info@dngb.nl »

MAKELAAR

Je wilt als makelaar huizen kunnen aanbieden met Duokoop, of je opdrachtgever wil zijn huis met Duokoop verkopen. Voor het aanbieden van een huis met Duokoop werken wij samen met makelaars. Wil je je klant ook Duokoop kunnen bieden? Neem dan contact met ons op.

085-4894850 »

info@dngb.nl »

Aanvraagformulier »
Neem dan contact op met een hypotheekadviseur die Duokoop kan aanbieden. Die kan voor jouw koper een offerte aanvragen. De grondofferte in combinatie met een hypotheekofferte maakt de aankoop van een huis mogelijk. De koper koopt het huis, en wij kopen de grond.

Contact opnemen »

TAXATEUR

Als iemand Duokoopt, wordt de grond door een onafhankelijk register taxateur getaxeerd. Duokoop maakt gebruik van onafhankelijke Register Makelaar Taxateurs door het hele land, dicht bij het object. Die taxateur bepaalt de waarde van de grond. Wil je ook taxeren voor Duokoop? Neem dan contact met ons op.

085-4894850 »

info@dngb.nl »

Aanvraagformulier »

NOTARIS

Een Duokoper kiest de notaris zelf. Omdat een leveringsakte met Duokoop iets anders werkt dan een normale levering, werken wij samen met aangesloten notarissen. Wil je als notaris ook met Duokoop samenwerken? Neem dan contact met ons op.

085-4894850 »

info@dngb.nl »
Via onderstaande knop vind je een samenvatting van de erfpachtvoorwaarden. Voor de volledige voorwaarden kan je telefonisch contact met ons opnemen.

erfpachtvoorwaarden »

085-4894850 »
Top